Over Antonides Infrawerken

Specialist voor nuts werkzaamheden in gas water en elektra

Flexibiliteit & Kwaliteit

De directeur, Mark Antonides, is in 2005 begonnen als loon- en verhuurbedrijf. Door zijn vakkennis, kennis van de markt en zijn affiniteit met de werkzaamheden zag hij kansen in de ondergrondse infrastructuur. Daarom heeft hij in 2013 Antonides Infrawerken B.V. opgericht.

Antonides Infrawerken onderscheidt zich door als all-in aannemer te acteren. Dit houdt in dat wij de werkzaamheden voor u volledig uit handen willen nemen. Vanaf de werkvoorbereiding, tot en met de oplevering en alle fases hiertussen zijn werkzaamheden die dagelijks door ons uitgevoerd worden.

Antonides Infrawerken is continu bezig met het verhogen en verbeteren van haar professionaliteit en kwaliteit.

Jaar actief

opgeleverde projecten

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid

 

Vertrouwen, een transparante houding en integriteit zijn eigenschappen waar Antonides Infrawerken veel waarde aan hecht. Dit zorgt voor een open en betrokken sfeer, collega’s en opdrachtgevers zullen sneller en makkelijker hun mening delen wat kan bijdragen aan verbeteringen of een oordeel over ons.

Een prettige werksfeer zorgt voor betere prestaties en extra doorzettingsvermogen waardoor men een stapje harder wil lopen. 

Resultaat gericht

 

Antonides Infrawerken hecht veel waarden aan het leveren van kwalitatieve diensten en het tevreden stellen van onze opdrachtgevers en de eindgebruiker.

Er wordt veel geïnvesteerd in materiaal, scholingen en persoonlijke sturing om op deze manier steeds maar weer het beste resultaat proberen te behalen.

Flexibiliteit

 

Antonides Infrawerken kenmerkt zich door de flexibiliteit binnen de organisatie. Dit uit zich in het succesvol presteren in de storingsdiensten en door het in kunnen vullen van contracten die tijdelijk door andere aannemers niet ingevuld kunnen worden.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de verscheidenheid in de medewerkers en functies.

Contact Opnemen

Adres

Ambachtsweg 18
3953 BZ  Maarsbergen

Kamer van Koophandel: 57489467
BTW nummer: NL.8526.03.320.B01

Telefoonnummers

Kantoor: 0343 – 44 45 88
Bij storing: 085 – 9023 923

Ons email adres

info@antonides-infra.nl