Materieel

Bekijk hier een overzicht van ons materieel, ook beschikbaar voor verhuur

Minigravers en hulpstukken

Welkom bij Antonides Infrawerken BV, dé specialist in minigravers en hulpstukken. Onze hoogwaardige machines en accessoires zijn perfect voor elke infrastructuuruitdaging. Met jarenlange ervaring leveren wij kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Antonides Infrawerken BV streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden voor al uw graafwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen maken we uw infrastructuurvisie werkelijkheid.

Vrachtwagens en containers

Op zoek naar hoogwaardige vrachtwagens en containers? Bij Antonides Infrawerken BV vindt u een uitgebreid assortiment van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar vrachtwagens voor transport of containers voor opslag, wij hebben de oplossing die u nodig heeft. Onze vrachtwagens en containers zijn duurzaam, betrouwbaar en voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie. Maak vandaag nog kennis met ons aanbod en ervaar de kwaliteit van Antonides Infrawerken BV. Klik hieronder om ons volledige assortiment te bekijken. Wij staan klaar om u te helpen!

Shovel, bakken en rolbezem

Bij Antonides Infrawerken BV vindt u de beste kwaliteit en service voor al uw infrastructuurbehoeften. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het graven, egaliseren en schoonmaken van uw terrein. Of het nu gaat om grote projecten of kleine klussen, wij hebben de juiste apparatuur en expertise om de klus te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw infrastructuur kunnen verbeteren!

Stampers, trilplaten en bandenzagen

Welkom bij Antonides Infrawerken BV, uw one-stop-shop voor al uw bouwbehoeften. Met onze hoogwaardige stampers, trilplaten en bandenzagen wordt elke bouwklus een fluitje van een cent. Onze innovatieve gereedschappen maken het behalen van uitzonderlijke resultaten eenvoudig en snel. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, onze gereedschappen zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en ongeëvenaarde prestaties te leveren. Verken ons uitgebreide assortiment en ervaar het verschil van Antonides Infrawerken BV. Begin vandaag nog en breng uw bouwprojecten naar nieuwe hoogten!

Compressoren en raketten

Ben je op zoek naar kracht en snelheid? Bij Antonides Infrawerken BV bieden wij compressoren en raketten van topkwaliteit. Onze compressoren leveren de nodige energie om elk project aan te kunnen, terwijl onze raketten zorgen voor een indrukwekkende snelheid. Of je nu een professional bent die extra power nodig heeft of een avontuurlijke geest die op zoek is naar een adrenalinekick, wij hebben de juiste apparatuur voor jou. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze compressoren en raketten jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken!

Levering en afvoer zand, grind, (tuin)aarde

Bij Antonides Infrawerken BV. bieden wij een breed scala aan leverings- en afvoerdiensten voor zand, grind en (tuin)aarde. Met onze professionele aanpak en jarenlange ervaring zorgen wij voor een vlotte en efficiënte service. Of u nu bouwt, renoveert of uw tuin wil aanleggen, wij staan voor u klaar. Onze deskundige medewerkers leveren de benodigde materialen en voeren indien nodig ook het overtollige materiaal af. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met al uw grond- en afvoerbehoeften.

Pompen en aggregaten

Welkom bij Antonides Infrawerken BV! Wij zijn dé experts op het gebied van pompen en aggregaten. Met jarenlange ervaring en een passie voor techniek, bieden wij hoogwaardige oplossingen op maat. Of het nu gaat om het verpompen van water, het leveren van krachtige aggregaten voor bouwprojecten of het onderhoud van uw bestaande apparatuur, wij staan voor u klaar. Onze betrouwbare en energie-efficiënte apparatuur zorgt voor optimale prestaties en kostenbesparing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw pompen en aggregaten behoeften.

Handgereedschappen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasell sed nibh dignissim, cursus tellus sit amet, ultrices mauris. Aliquam

Overige

Bij Antonides Infrawerken BV streven we naar innovatie en kwaliteit in al onze diensten. Met een ervaren team van professionals bieden wij een breed scala aan infrastructuuroplossingen. Of het nu gaat om weg- en waterbouw, rioleringssystemen of grondwerken, wij hebben de expertise en de middelen om aan al uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw projecten. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Heeft u een vraag mbt een klus die u moet uitvoeren en u komt hier niet tegen wat u zoekt?

Neem contact met ons op

Contact Opnemen

Adres

Ambachtsweg 18
3953 BZ  Maarsbergen

Kamer van Koophandel: 57489467
BTW nummer: NL.8526.03.320.B01

Telefoonnummers

Kantoor: 0343 – 44 45 88
Bij storing: 085 – 9023 923

Ons email adres

info@antonides-infra.nl