Aanleg Windmolenparken
Een beter milieu is een onderwerp dat vandaag aan de dag veel aan de orde komt in onze samenleving, ook voor ons bij Antonides Infrawerken is het een belangrijk issue en wij dragen ons steentje bij met bijvoorbeeld ons nieuwe wagenpark en de aanleg van windmolens. Wij zijn met name actief in het aanleggen van bekabeling voor windmolenparken.
Zo hebben wij windmolenparken aangelegd op de Maasvlakte en Vlaardingen en zijn wij recent begonnen met de aanleg van het windmolenpark in Kampen. In samenwerking met grote partijen zoals Joulz Energy solutions en diverse gemeenten dragen wij zorg voor de aanleg van de bekabeling, van het graven van de sleuf tot aan het leggen van de kabel naar de windmolen toe.
Met ons uitgebreide materieel kunnen wij snel en efficiƫnt te werk gaan. Zo hebben wij diverse haspelkarren waardoor wij meerdere kabels tegelijk kunnen leggen. Om de trekkracht te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van een lierkar. Antonides Infrawerken doet er alles aan om binnen het begrote tijdsbestek te leveren al moet hiervoor 24/7 gewerkt worden!
GASSTORING OPGELOST
Antonides Infrawerken heeft samen met netbeheerder Stedin heeft de gasstoring in een deel van Rhenen bij alle 183 klanten opgelost.
VACATURES
Antonides Infrawerken is per direct met spoed op zoek naar Grondwerkers / Machinisten. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging?
STORINGEN & NOODGEVALLEN
Bij Antonides infrawerken zijn we 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor storingen en noodgevallen.