Antonides Infrawerken BV
Antonides infrawerken is alweer ruim 10 jaar de partner voor bedrijven, overheid en particulieren. Vanaf onze thuisbasis in Doorn plannen en coordineren wij alle werkzaamheden en tevens dient deze thuisbasis als training en opleidingscentrum voor ons groeiende aantal medewerkers en flexwerkers.
Naast onze werkzaamheden kunt u bij ons terecht voor het inhuren van al dan niet tijdelijk personeel, de verhuur van diverse gereedschappen van klein gereedschap tot graafmachines.
Veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit
Bij alle werkzaamheden staan veiligheid, betrouwbaarheid, service en kwaliteit voorop en door onze jarenlange ervaring en flexibiliteit kunnen wij snel op situaties inspelen. Wij denken in oplossingen en geven graag vakkundig advies.
Certificeringen
Antonides Infrawerken BV is ISO 9001:2008, CKB en VCA* gecertificeerd. Deze certificeringen waarborgen dat wij een erkende aanemer zijn voor al onze relaties.
GASSTORING OPGELOST
Antonides Infrawerken heeft samen met netbeheerder Stedin heeft de gasstoring in een deel van Rhenen bij alle 183 klanten opgelost.
VACATURES
Antonides Infrawerken is per direct met spoed op zoek naar Grondwerkers / Machinisten. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging?
STORINGEN & NOODGEVALLEN
Bij Antonides infrawerken zijn we 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor storingen en noodgevallen.